Skip to Content
BE Creative Make Up has got you covered!

BE Creative Make Up has got you covered!

WONDER WEAR HIGH COVERAGE FOUNDATION & CONCEALER

Op zoek naar een foundation met hoge dekking? BE Creative Make Up has got you covered! Letterlijk dan, want dit najaar lanceert BE Creative Make Up de gloednieuwe WONDER WEAR HIGH COVERAGE FOUNDATION in maar liefst 20 kleuren. Bovenop de 20 foundations worden ook nog eens 10 kleuren WONDER WEAR HIGH COVERAGE CONCEALERS gelanceerd. Een flawless teint voor iedereen!

Wonder wear High Coverage Foundation - €21,95

Ga voor een perfecte teint met  de gloednieuwe HIGH COVERAGE FOUNDATION van BE Creative Make Up. Dankzij z’n high definition formule is hij niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar kan hij ook professioneel gebruikt worden voor bijvoorbeeld foto- en of videoshoots.  Met maar liefst 20 verschillende kleuren vindt iedereen de perfecte tint, voor echt elk huidtype.


Een lichte film hecht zich meteen op de huid en de zachte textuur voelt aan als een tweede huid, die je gezicht liefdevol omarmt. Dankzij het gebruik van ‘soft focus’ technologie verbergt de foundation makkelijk allerlei onzuiverheden en imperfecties terwijl hij tegelijkertijd de natural glow van je huid behoudt en een extra boost geeft.

Wonder Wear High Coverage Concealer - €16,95

Elke dag is selfiedag dankzij deze HIGH COVERAGE CONCEALER! Om onzuiverheden te bedekken of om je gezicht te contouren, met deze concealer zorg jij voor een flawless teint, alsof je zo wakker geworden bent! Combineer de HIGH COVERAGE CONCEALER met de HIGH COVERAGE FOUNDATION voor een perfecte teint zonder onzuiverheden.

Verbergt niet alleen alle onzuiverheden maar is bovendien extra lief voor je huid. De HIGH COVERAGE CONCEALER hydrateert de huid en maakt ze onmiddellijk gladder, zonder strepen te maken. De lightweight concealer blijft de hele dag goed zitten zonder dat de kleur vervaagt of verandert.

Wonder Wear Online Shade Finder

20 kleuren foundation en 10 kleuren concealer, hoe kies je daar de juiste kleur uit? Om de lancering van de nieuwe foundation te vieren, lanceerde BE Creative Make Up de handige SHADEFINDER. Of je nu online je foundation of concealer wil shoppen, of gewoon al even research wil doen alvorens naar de winkel te gaan, met de SHADEFINDER vind jij makkelijk het juiste product voor jouw huid.

De BE Creative Make Up Online Shadefinder komt online in loop met de lancering, begin oktober
De BE Creative Make Up Online Shadefinder komt online in loop met de lancering, begin oktober

De Wonder Wear High Coverage Foundation & Concealer zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf oktober 2020.

Voor beeldmateriaal in hoge resolutie kan u hier terecht.


 

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL