Skip to Content

BE Creative Make Up presents: 40 shades of lipstick

Zoek jij ook altijd zolang naar die éne, perfecte kleur lippenstift? BE Creative Make Up to the rescue! Het merk lanceert 40 nieuwe en bestaande kleuren lipstick, in maar liefst 3 verschillende finishes. Voor ieder wat wils! Bereid jezelf alvast voor op heel veel keuzestress! 

3 FORMULAS, 40 SHADES

De juiste lippenstift betekent voor iedereen iets anders. De ene wil een intense, matte kleur die er meteen uitspringt. Anderen hebben dan weer liever een subtielere, zachte touch-up van de lippen. 

Bij de lancering van de lipsticks heeft BE Creative Make Up er dan ook voor gezorgd dat er, naast een breed gamma aan kleuren, ook drie verschillende formules lipstick beschikbaar zijn. Zo vind jij de perfecte kleur in de perfecte finish!

MATTE MADNESS voor een fluwele finish die urenlang blijft
INCREDIBLY INTENSE laat je lippen intens oplichten
SENSUAL SHINE voor een sensuele glans op je lippen  

Story image

MATTE MADNESS

Felle of nude kleuren, allemaal in een intens matte afwerking voor een ultieme kleurbeleving. Zet je lippen in de verf met één van de 15 shades! 

DE INGREDIENTEN
Verrijkt met vitamine E voor een optimale bescherming van de lippen. Jojoba- en olijfolie in de lippenstift verzachten de huid en zorgen voor een vlotte applicatie. Bovendien is de lippenstift vrij van parabenen.

DE TEXTUUR
Een creamy lippenstift die vlot over de lippen glijdt en een langdurige, matte finish achterlaat. De lippenstift optimaliseert de intensiteit van de kleur eens je ‘m op je lippen smeert. Bovendien zeer geschikt voor gevoelige of droge lippen.  


INCREDIBLY INTENSE

Laat je lippen stralen met deze intens gepigmenteerde lippenstiften. Boost je lippen met een 3D effect van de kleur die jij wil, de INCREDIBLY INTENSE is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende shades! 

DE INGREDIENTEN
Lichtgevende esters in de formule geven de lipstick haar zijdezachte en vederlichte structuur. Verrijkt met silica voor een ultiem creamy effect dat vlot over de lippen glijdt. Vitamine E beschermt de huid en lippen tegen beschadigende factoren van buitenaf en is bovendien een belangrijke antioxidant. De lipstick is vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, vaseline en minerale oliën. 

DE TEXTUUR
Zijdezachte, vederlichte lipstick die de lippen onmiddellijk bedekt met een intense film. Dankzij z’n full coverage, diepe kleuring en comfortabele applicatie krijg je meteen een stralend 3D effect op je lippen. 


SENSUAL SHINE

Een sensuele glans om je lippen in de verf te zetten. De SENSUAL SHINE lipstick van BE is niet zomaar ‘n lipstick. Naast een intense kleur, geeft de lippenstift je lippen ook een zwoele glans. Verkrijgbaar in maar liefst 10 tinten om je te laten stralen! 

DE INGREDIENTEN
Dankzij de hoge concentratie aan pigmenten, geeft de lippenstift je lippen onmiddellijk een volle kleur. Lichtgevende esters zorgen op hun beurt voor een volle, glossy finish. 

Silicabolletjes gecombineerd met specifieke soorten was geven de formule haar makkelijke applicatie waarbij onmiddellijk een intense kleur vrijkomt. 

Beschermt de lippen tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien is de lippenstift vrij van minerale oliën, nano-ingrediënten en parabenen. 

DE TEXTUUR
Smelt onmiddellijk op de lippen en laat een intens glossy dekking achter. Smeert goed uit en blijft meteen zitten, zonder te plakken.  De formule bevat voldoende elasticiteit om de hele dag te kunnen blijven zitten. 


POLISHED PACKAGING

De lipsticks worden omhuld door een zwarte, no-nonsense verpakking, een look die intussen eigen is aan het merk. Bovendien zijn alle lipsticks uitgerust met een handige magnetische sluiting in de dop. 

Elke lipstick case werd afgewerkt in de juiste finish, glanzend voor de Sensual Shine, strak mat voor de Matte Madness, en felzwarte look voor de Incredibly Intense. 

Dit keer geen gewone, zwarte unit cartons, de doosjes vallen op door felle, witte brush strokes en kalligrafische letters.  


Voor meer beeldmateriaal kan je terecht op deze link.


Story image

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL