Skip to Content
Celebrate life met de nieuwe THE PERFUMIST limited party edition parfum

Celebrate life met de nieuwe THE PERFUMIST limited party edition parfum

Een sprankelende geur, sensueel en fun.

Zin in iets extra’s om te onderstrepen dat je in the mood to party bent? De nieuwe limited edition van THE PERFUMIST heet niet voor niets ‘TIME TO SHINE’. De geur zelf bubbelt van plezier, de flacon is bedolven onder feestglitters. Net als jij, want het is partytime!

Een geur voor iedere mood

THE PERFUMIST is een lijn van 6 luxe maar betaalbare geuren, exclusief bij ICI PARIS XL. In een wereld van véél is THE PERFUMIST een oase van ethetische, simpele verpakkingen en ingetogen vormgeving die onderstreept waar het om gaat: de inhoud, de geur. De 6 eau de parfums van THE PERFUMIST zijn geïnspireerd op Millennials, de generatie die altijd op zoek is naar vernieuwing en een geur die past bij hun persoonlijkheid of bij het moment. ‘Wat wil ik uitstralen?’ is het uitgangspunt.  Daarom is er nu de limited party edition TIME TO SHINE, een fris maar sensueel eau de parfum om het leven mee te vieren.

Story image

Onderstreep je persoonlijkheid

De namen van de 6 eau de parfums geven al aan dat het gaat om uiteenlopende momenten en moods. FIELD ESCAPE is de geur van vrijheid, SUMMER SIESTA de zomer in een flacon. LATE NIGHT TROUBLE behoeft geen uitleg, UNTOLD SECRET belooft romantiek. SELF LOVE CRUSH is de geur waarmee je jezelf verwent, DAY OFF VIBES de geur voor een dag zonder agenda. De limitede dition TIME TO SHINE is een oproep to celebrate. Een hart vol bloemen en kokos volgt na frisse topnoten en vermengt zich met de warme, sensuele basis van vanille, musk en houtnoten.

TIME TO SHINE– EAU DE PARFUM 50 ML

Een sensueel eau de parfum vol fruit en met extra benefits. De glinsterende flacon bijvoorbeeld! En omdat het een eau de parfum is, een sterke geurconcentratie dus, blijft de geur de hele nacht bij je.

  • Topnoten: de geur opent fris, met een extra dosis sprankelende mandarijn voor een uitstekende feeststemming
  • Hartnoten: dan volgen sensuele jasmijn, vrouwelijke oranjebloesem, ‘gourmande’ heliotroop en kokos. Samen zorgen zij voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.
  • Basisnoten: aangename vanille, musk, sandel-en cedarhout: dit viertal blijft lang bij je, en laten een geurig spoor achter, de zogeheten ‘scenttrail’.
Story image

Alle THE PERFUMIST geuren zijn verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf eind augustus aan € 16,95 op iciparisxl.be of in de ICI PARIS XL-winkels.

Klik hier voor beelden in hoge resolutie.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

 

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL