Skip to Content
Christmas countdown met de nieuwe SCENTO gifts

Christmas countdown met de nieuwe SCENTO gifts

De allermooiste geschenken vind je dit jaar bij SCENTO. Een uitgebreid aanbod met klassevolle en luxueuze producten voor elk budget biedt de ideale manier om de mensen van wie je houdt te verwennen. Verwennerij in een luxeverpakking, want voor de belangrijke mensen in je leven is enkel het allerbeste goed genoeg.

Black Vanilla & Snowdrop

Na het overweldigende succes van deze limited edition vorig jaar, maakt de Black Vanilla & Snowdrop-lijn zijn langverwachte terugkeer naar de ICI PARIS XL-filialen. Het parfum is exact hetzelfde gebleven, en ook de bestsellers, de fragrance Diffuser (€20,95) en de XL-kaars (€31,95) zijn terug van weggeweest. Daarbij krijgt het assortiment nog 3 nieuwe toevoegingen.

Story image
  • Een shower foam, die je toelaat de heerlijk verwarmende geur ook in je douche te gebruiken -  €7,95
  • Een large gift set met daarin een fragrance diffuser en de shower foam - €27,95
  • Een small gift set met een room spray en een keramieken hanger in de vorm van een ster waarmee jij jouw favoriete parfum overal verspreidt (bv. in je kleerkast, je auto,…) - €11,95

Frosted Plum & Almond

Dit eindejaar staat een tweede, ultrachique limited edition klaar om jou te verleiden, de Frosted Plum & Almond. Een klassevol mat roségouden design dat afgewerkt werd met shiny roségouden en trendy matzwarte accenten is een aanvulling voor elk soort interieur. Of je nu houdt van romantisch, dromerig en gezellig of van modern en strak: elke feesttafel krijgt net dat tikkeltje meer…

Story image

Het assortiment bestaat uit 3 producten, namelijk een XL-kaars (€31,95) met 3 lonten, een fragrance diffuser (€20,95) en een small gift set (€11,95) met daarin een room spray in je nieuwe favoriete geur en een keramieken hanger in de vorm van een ster waarmee je jouw parfum verspreidt waar je dat maar wilt.

SCENTO gift sets

Uiteraard geen eindejaar zonder SCENTO gift sets. Opnieuw werden de sets stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld om jou de beste selectie SCENTO bestsellers te bieden, gecombineerd met spannende exclusieve producten in een prachtige en luxueuze geschenkverpakking.

Versier je feesttafel met de wondermooie crackers (€9,95) beschikbaar in de 3 parfums: Cotton Flower & Musk, Cherry Blossom & Freesia en Nashi Pear & Vanilla.

Story image

Verras iemand met een klassevolle candle gift set (€16,95) die werkelijk iedereen zal bekoren. Elke set bevat een kaars en een candle snuffer waarmee je je kaars op een veilige manier dooft, zonder risico op opspattende was. Deze gift set is beschikbaar in de geuren Cashmere & Cotton en Peony & Rose.

Verwen de personen die je het liefste ziet met een van de drie large gift set (€25,95) boordevol precieuze me-time met verschillende geuren.

De SCENTO limited edition-collectie is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf 7 oktober 2020

Voor de prijzen en beelden in hoge resolutie, klik hier.

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL