Skip to Content
ICI PARIS XL blinkt uit met Armani Beauty

ICI PARIS XL blinkt uit met Armani Beauty

Vanaf 27 april 2021 zullen jouw favoriete Armani Beauty producten online en in-store bij ICI PARIS XL Sint-Niklaas Waasland verkrijgbaar zijn. ICI PARIS XL verheugt zich om het beautymerk te verwelkomen.

Wij zijn heel enthousiast om de exclusieve luxe van Giorgio Armani Beauty make-up weldra te kunnen aanbieden. Dit merk laat elegantie en eenvoud samensmelten samen voor een prachtige look.
-  
Liesbeth Rodiers, Commercial manager ICI PARIS XL BeLux

Armani Beauty heeft een revolutie teweeggebracht in de beautywereld door vooruitstrevende formules te introduceren die backstage tot stand kwamen, en bleef alle jaren voortdurend innoveren. Armani Beauty gelooft dat ‘jezelf zijn’ de ultieme vorm van elegantie is. Om deze reden ontwikkelt Armani beautyproducten met eigenschappen als een uitzonderlijke lichtheid, langdurige hold, comfort en applicatie-gemak.

“Ik ben ervan overtuigd dat beauty van binnenuit komt. Mijn creaties zijn dan ook niet ervoor gemaakt om iemands individuele persoonlijkheid te verbergen of te verstoppen maar om deze juist te laten zien.”
- Giorgio Armani

Ontdek de Armani glow

Eerst bereid je de huid voor op de overige make-upapplicatie met de Luminous Silk Hydrating Primer (€ 50,00). Vervolgens kun je met de Luminous Silk Foundation (€ 52,00) corrigeren, egaliseren en perfectioneren zodat je direct een stralende huid krijgt. De Armani Beauty Luminous Silk Foundation is geïnspireerd door zijde. De textuur maskeert niet waarbij de huid haar stralende gloed kan onthullen. De teint wordt gecorrigeerd en geëgaliseerd voor een onberispelijke finish. Met een collectie van maar liefst 40 tinten is er voor elke huidskleur Luminous Silk Foundation tint te vinden. 

Story image

Erna kun je met de Luminous Silk Multi-Purpose Concealer (€ 37) bepaalde plekjes camoufleren, highlighten of vervagen. Dan breng je de Luminous Silk Fluid Sheer Glow Enhancer (€ 38) aan voor een schitterende gloed, een opleving voor je teint. 
Luminous Silk Glow Fusion Powder (€ 68)
 dient tot slot als de ultieme finishing touch om een blijvende Armani glow te creëren.

Eyecatchers van Armani Beauty

Smooth Silk Eye Pencil 

De zijdezachte textuur glijdt moeiteloos over de ogen om ze subtiel te definiëren of te intensiveren. Dankzij de smudge tip verandert de Smooth Silk Eye Pencil (€ 24,00) in een smokey eyeliner. De Smooth Silk Eye Pencil is beschikbaar in 5 tinten.

Eye Tint

De vloeiende oogschaduw blijft tot 16uur smudge-proof en de levendige speelse kleuren kunnen eindeloos worden gelaagd. Eye Tint (€ 34,00) kan gelijkmatig op de oogleden worden aangebracht als schaduw, en in de juiste tinten op de huid als highlighter. De Eye Tint is beschikbaar in 24 tinten.

 

Eyes To Kill Classico Mascara 

De diepzwarte tint van de Eyes To Kill Classico Mascara (€ 36,00) is sterk en verleidelijk, om een perfectionerende finishing touch toe te voegen aan de iconische Smokey Eyes.

Story image

De Smooth Silk Eye PencilEye Tint en Eyes To Kill Classico Mascara van Armani Beauty zijn onmisbaar voor de perfecte Smokey Eye-look . Deze producten creëren een maximale impact met minimale tijd en moeite. De eindeloos blendable formulen zijn gemakkelijk te smudgen en mistake-proof. 

Breng eerst de Smooth Silk Eye Pencil aan om de look te definiëren voor een intense blik. Een vleugje Eye Tint benadrukt alle oogvormen. Vervolgens versterkt Eyes To Kill Classico Mascara de wimpers met volume en intensiteit van kleur. 

Armani Beauty is verkrijgbaar vanaf 27 april 2021 online op www.iciparisxl.be en in-store bij ICI PARIS XL Sint-Niklaas Waasland.


Voor beelden in hoge resolutie, klik hier.

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL