ICI PARIS XL lanceert speciale gift guide service voor Moederdag

ICI PARIS XL lanceert speciale gift guide service voor Moederdag

“Maak haar blij, de tweede zondag van mei.”

De tweede zondag van mei is hét moment om nationaal moeders te bedanken voor al die keren dat...De precieze reden om dankbaar te zijn is voor iedereen anders, maar we maken haar allemaal graag blij met het perfecte cadeau, namelijk eentje die echt bij haar past. Welke dat is kom je achter dankzij de speciale Moederdag gift guide waarin verschillende productcategorieën worden getypeerd. Hoe maak je haar blij, de tweede zondag van mei? Met een sportief cadeau, een echte klassieker, de nieuwste trends, een verwenmoment , een écht glamour cadeau of groen cadeau?

Story image

Nieuwe service: gift guides for every mom

Het afgelopen jaar heeft alle veranderingen die al gaande waren in de beauty retail verder versneld. ICI PARIS XL, is haar services dan ook nog persoonlijker gaan maken door innovatief om te denken. Door winkelen dit jaar niet alleen veilig maar ook makkelijk te maken. De Moederdag gift guide is daar het ultieme voorbeeld van. Gemak komt samen met een persoonlijke aanpak. Maak je haar blij met een groen cadeau? Dan is, zonder twijfels, haar perfecte cadeu de ICI PARIS XL Nature Exfoliërende Scrub, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en duurzaam verpakt. Volgt jouw moeder de laatste trends op de voet, maak haar dan blij met de lip plumper van BE Creative Make Up.

Beauty Advisors aan het woord

In een serie rijke video’s zetten ICI PARIS XL’s eigen Beauty Advisors de allerbeste cadeausuggesties op een rijtje. Door middel van deze filmpjes, die te vinden zijn op de website en sociale media van ICI PARIS XL, wordt je als zoon of dochter geholpen om het perfecte cadeau te vinden. Ook dit jaar. Helemaal passend bij de verschillende behoefte van verschillende moeders en passend bij de bedrijfsvoering van ICI PARIS XL zelf, waar expertise en service op een gedeelde eerste plaats staan.

Story image

Klik hier om alle gift guides te bekijken op de ICI PARIS XL-website.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Junior Communications Advisor, oona

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL