Skip to Content

ICI PARIS XL MEN Skincare: een multifunctionele verzorgingsroutine voor mannen die goed in hun vel zitten

De mannelijke huid is van nature dikker en vetter. Bovendien wordt ze dagelijks blootgesteld aan talloze aanvallen die de huid kwetsbaarder maken zoals vervuiling, stress, vermoeidheid, scheerbrand en temperatuursveranderingen. De mannelijke huid krijgt te kampen met uitdroging, een ongemakkelijk, trekkend gevoel en een futloze teint. ICI PARIS XL MEN lanceert daarom een nieuw assortiment multifunctionele verzorgingsproducten voor moderne mannen die goed in hun vel zitten.

comfortabele verzorgingsproducten voor de hedendaagse man

ICI PARIS XL MEN pakt uit met unieke, multifunctionele verzorgingsproducten die volledig zijn afgestemd op de dagelijkse noden van de moderne man. Doeltreffende actieve bestanddelen en een specifiek ontwikkelde textuur om mannen bij te staan in hun dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Story image

De lijn ICI PARIS XL MEN bevat natuurlijke, verzorgende bestanddelen zoals cactusvijg, aloë vera, witte klei of houtskool, wiens doeltreffende werking op de mannelijke huid specifiek aangetoond werd. De verzorgingsproducten van ICI PARIS XL MEN werden getest op een panel van ervaren gebruikers en leverden onmiddellijke en langdurige resultaten op. Verschillende lichte, niet-kleverige texturen worden meteen opgenomen door de huid en zorgen voor efficiënte en ontspannende dagelijkse verzorging.  

EEN KRUIDIGE HOUTGEUR…

Alle producten van het ICI PARIS XL MEN gamma zijn geparfumeerd. Een parfum met hoofdnoten van safraan, citroenenlavendel, in het midden hart van ceder en wit houtencypriol. Steunend op een intense basis van leder, sandelhoutenpraliné.

Story image

8 producten van topkwaliteit voor minder dan 10 euro

ICI PARIS XL MEN: een nieuw assortiment verzorgingsproducten met ongecompliceerde en gebruiksvriendelijke formules, ontwikkeld als antwoord op de dagelijkse noden van mannen. Tubes met een modern, strak ontwerp, bovendien zonder extra verpakkingen. Geen overdaad, want zorgen voor jezelf is even belangrijk als zorgen voor je omgeving. Efficiënte formules aan maximaal € 9,95 per product.  

1. GEZICHTSVERZORGING

Hydraterende en revitaliserende gelcrème voor dag & nacht 75ml - 9,95 €

Gebruik de revitaliserende en hydraterende gelcrème voor een optimaal gehydrateerde huid zowel 's morgens als 's avonds. Een frisse en ultralichte geltextuur die snel de huid intrekt. Hydrateert de huid onmiddellijk en belooft een extreem comfort zonder vettig gevoel. Een multifunctionele formule die zowel in de ochtend als ’s avonds gebruikt kan worden en bovendien ook scheerbrand kalmeert.

Reinigingsschuim 150ml - 9,95 €

Een fijn en luchtig reinigingsschuim dat de huid in alle zachtheid reinigt en alle onzuiverheden verwijdert dankzij actieve plantaardige bestanddelen. Bevat geen zeep of sulfaten. Een zachte formule voor dagelijks gebruik.

Zachte 3-in-1 gezichtsreiniger 75ml - 9,95 €

Een 3-in-1 verzorging voor alle huidtypes dankzij een zachte en romige formule op basis van witte klei en houtskool. Drie stappen voor ultieme reiniging in één formule:

  • Een diepe reiniging verfrist de huid en verwijdert alle vuil dat zich doorheen de dag ophoopt.
  • Gebruik ‘m als scrub: verwijdert dode huidcellen en maakt komaf met mee-eters dankzij de natuurlijke exfoliërende deeltjes.
  • Breng aan als masker voor een diepgaande behandeling. Witte klei en houtskool laten de huid weer stralen en zuiveren ze.

2. SCHEREN

Hydraterend en kalmerend scheerschuim 150ml - 9,95 €

Een licht en romig schuim laat je scheermesje makkelijker over de huid glijden. Maakt het scheren comfortabeler en is bovendien geschikt voor alle huidtypes. Hydrateert en kalmeert de huid en laat een verfijnd parfum achter.

Hydraterende en beschermende aftershavegel 75ml - 9,95 €

Aangename geltextuur die makkelijk aanbrengt. Kalmeert scheerirritatie en hydrateert en beschermt de huid voor een optimaal comfort na het scheren.

3. LICHAAMSVERZORGING

Douchegel & shampoo 2-in-1 200ml - 9,95 €

Zei je multifunctioneel? Ontdek de douchegel & shampoo 2-in-1, een zachte reiniging voor gezicht en lichaam. Verfrist en reinigt de huid doeltreffend, verkwikt lichaam en geest. De frisse, houtachtige en kruidige geur geeft je de hele dag energie.

Herstellende en beschermende handcrème - 30ml - 4,95 €

Een ultralichte formule die herstelt, beschermt en ongemakkelijk gevoel kalmeert, op ieder moment van de dag. Voedt de huid intens waardoor ze meteen soepeler aanvoelt.

Beschermende deodorant - 50ml - 9,95 €

Ervaar een ultieme frisheid en bescherming met deze deodorant na je douche. Beschermt tegen lichaamsgeurtjes zonder de transpiratie te blokkeren. Een explosie van frisheid in het parfum zorgt voor een verkwikt gevoel, de hele dag lang.

De nieuwe lijn ICI PARIS XL MEN is uitsluitend verkrijgbaar in alle parfumerieën van ICI PARIS XL en online op www.iciparisxl.be vanaf februari 2020.

Voor beelden in hoge resolutie, klik hier.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL