Skip to Content
ICI PARIS XL steunt THINK PINK en OPERATION SMILE

ICI PARIS XL steunt THINK PINK en OPERATION SMILE

5/9: INTERNATIONAL CHARITY DAY

THINK PINK

ICI PARIS XL en THINK PINK vragen meer aandacht voor borstkanker en de tweejaarlijkse screeningsmammografie voor vrouwen tussen 50 en 69 jaar van het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. THINK PINK informeert en sensibiliseert, financiert wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker, ondersteunt zorg- en nazorgprojecten en verdedigt patiëntenrechten.

ICI PARIS XL en THINK PINK slaan de handen in elkaar om de strijd tegen borstkanker aan te gaan. Al sinds 2008 werkt ICI PARIS XL jaarlijks samen met een goed doel. THINK PINK is sinds 2017 de partner van ICI PARIS XL. Dit jaar, zullen alle Belgische en Luxemburgse ICI PARIS XL-parfumerieën de Think Pink lintjes (€1 per lintje) verkopen van 18/09 tot en met 31/10/2020.

Voor meer info over THINK PINK: http://www.think-pink.be/nl/

OPERATION SMILE

Story image

A.S Watson Group, waar ICI PARIS XL deel van uitmaakt, lanceerde onlangs zijn allereerste wereldwijde CSR-programma Give a Smile.  De ouders van kinderen met een hazenlip in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren. Terwijl het kan gaan om levensreddende operaties. Samen met de organisatie Operation Smile heeft deze campagne ervoor gezorgd dat maar liefst 1500 kinderen in ontwikkelingslanden geopereerd konden worden.  Hierdoor kunnen zij zich weer met een lach richten op de toekomst, zonder problemen met eten, drinken en spreken. ICI PARIS XL ondersteunt deze campagne waardoor deze kinderen voor het eerst kunnen glimlachen.

BE CREATIVE MAKE UP 
SENSUAL SHINE 005 SOFTIE
BE CREATIVE MAKE UP
SENSUAL SHINE 005 SOFTIE

Dit jaar, zullen alle Belgische en Luxemburgse ICI PARIS XL-parfumerieën en de e-shop de BE CREATIVE MAKE UP - SENSUAL SHINE 005 SOFTIE lipstick verkopen ten behoeve van de organisatie Operation Smile voor €14,95. Tijdens de hele maand oktober schenkt ICI PARIS XL per verkochte lipstick €2 aan Operation Smile.


Voor beelden in hoge resolutie, klik hier.

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL