Skip to Content
Intimacy Men Urban, de geur van succes​

Intimacy Men Urban, de geur van succes​

​Het Franse parfumhuis INTIMACY kende een snelle start sinds haar lancering in 2016.  Intussen is het merk toe aan haar vierde herengeur in samenwerking met parfumeur, François Robert: INTIMACY MEN Urban. Een frisse, gesofisticeerde geur in een elegant jasje. Het ideale parfum voor de moderne, ambitieuze man die klaar is om de wereld te veroveren. 

Elke man heeft een eigen, unieke geurbeleving, hierbij hoort uiteraard een parfum die bij zijn persoonlijkheid past. Een geur die z’n eigen verhaal vertelt, en zijn eigen stempel drukt op alles wat hij onderneemt. ​ INTIMACY MEN Urban: een klassieke, gesofisticeerde elegantie in een modern jasje. Deze houterige, oneindig mannelijke geur past helemaal bij de moderne man on top of his game. ​Het parfum vervoert de drager naar een heuse urban jungle: een elegant universum, waar ambitie en doorzettingsvermogen de sleutel zijn tot succes.

Story image

De combinatie van peer, ananas en pittige kardemom nuances zorgen voor een elegante en unieke frisheid. ​Een verfijnde kern van iris, geranium en lavendel ondersteund door een stevige, feilloze basis van patchoeli, vanille en leder ​brengt het parfum helemaal in balans. ​

Het nieuwe INTIMACY Men Urban gamma bestaat uit drie producten:

  • EAU DE PARFUM 75 ml ​- € 49,95​
  • HAIR & BODY SHOWER GEL ​- € 15,95​
  • Giftset EAU DE PARFUM 75 ml en SHOWER GEL​ - € 49,95​

INTIMACY MEN Urban is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf oktober 2020.​
Voor beelden in hoge resolutie, klik
hier.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL