Kerst op je best met de FROSTED FLAKES kerstcollectie van BE Creative Make-up

Kerst op je best met de FROSTED FLAKES kerstcollectie van BE Creative Make-up

Of je nu een extravagante make-up fanaat bent of een beginner: de nieuwe kerstcollectie van het merk BE Creative Make Up vertaalt voor jou feestelijke twinkelende kerstlichtjes in een make-up collectie met extra effectjes. Je gaat er veel plezier van hebben, ook al is het geen kerst meer.

Alle dagen feest

De FROSTED FLAKES kerstcollectie is voor iedereen, en tijdloos. De inspiratiebron waren de witte dwarrelende sneeuwvlokken die de wereld een beetje diffuus maken, dromerig, glanzend rode wangen geven en vragen om een chroomeffect op je lippen. Een make-up die je dat je ne sais quoi geeft, of die je full on kunt gebruiken voor een feest.

Wees er wel snel bij, want de Gift Sets, limited editions en speciale uitvoeringen in de fraai versierde verpakkingen hebben een hoog shopgehalte.

De pareltjes van deze kerstcollectie

Het MASTER EYESHADOW PALETTE (€24,95) met de toepasselijke naam ‘SLEIGH ALL DAY’ bevat 12 prachtige kleuren van winterwit tot warm brons verdeeld over de finishes matte’, ‘shimmer’ en ‘glitter’. Daar kun je eindeloos veel make-up looks mee maken en mooie nudes mee creëren. De ‘star shade’ is een denneboom donkergroen, ook prachtig als eyeliner.

In het FACE TRIO PALETTE ‘MISTLETOE KISSES’ (€18,95) zit een bronzer, blush en highlighter. Het 3-in-1 doosje is dus multifunctioneel en gemakkelijk mee te nemen naar een van je Kerstborrels en -diners.

EYE GLOSS ‘MERRY AND BRIGHT’ (€14,95) is een transparante gloss voor de ogen met een subtiele goudglitter. Ook mooi op je jukbeenderen als highlighter of op je lippen, ook over een lipstick heen.

De CHROME LIPGLOSSES (€14,95 per stuk) hebben namen als '001 STAR NIGHTS’ (goud), '002 SPARKLE AND SHINE’ (licht roze) en '003 WINTER WISH’ (wijnrood). Ze hebben een chroom effect dankzij intense glitters, zijn niet-plakkerig en licht op de lippen dus kissable (stel je belandt echt onder de mistletoe).

Een MINI LIMITED MINI EDITION van de bestseller ‘SCANDALOUS LASHES’ (€9,95): de ‘SCANDALOUS LASHES EXTREME VOLUME MASCARA’ in '001 BLACK' is reuzehandig mee te nemen, net als de LIMITED EDITION MINI SILKY SHEER LIPGLOSS (€7,95) in de universele tint 'SHINY WHISPER 001'.

Giftsets

En om weg te geven (of voor jezelf onder de boom te leggen) zijn er cadeautjes voor ieder budget. Soms groot, soms klein genoeg om als versiering in de boom te hangen – met  een eigen ophang lintje!

  • Een MINI ADVENT CALENDER (€54,95): 12 beauty cadeautjes om af te tellen naar Kerstmis (we begrijpen het als je hem zelf houdt).
  • De MAJOR LASH SET (€17,95): een MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA in '001 BLACK' plus MINI LIQUID MATTE LIPSTICK, ideaal om te krijgen.
  • De SCANDALOUS LASHES SET (€17,95): SCANDALOUS LASHES EXTREME VOLUME MASCARA in '001 BLACK' en een MINI LIQUID MATTE LIPSTICK, dankjewel Santa!
  • De MINI SET (€14,95): MINI SCANDALOUS LASHES EXTREME VOLUME MASCARA in '001 BLACK' en een MINI SILKY SHEER LIPGLOSS in '005 CARAMEL CLOUD', pure verwennerij.
  • De MINI SILKY SHEER LIPGLOSS SET (€19,95): een set van 4 MINI SHEER LIPGLOSSES (001 SHINY WHISPER, 002 SUGAR COOKIE, 005 CARAMEL CLOUD, 008 BERRY SWEET), keuzestress!
  • De MINI MATTE MADNESS LIQUID MATTE SET (€19,95): een set van 4 MINI LIQUID MATTE LIPSTICKS, te leuk voor woorden.
  • De BRONZER KIT + BRUSH (€19,95), superduo!

De verpakkingen hebben eigenlijk geen giftwrap nodig, ze kunnen zó onder de Kerstboom met hun fraaie sneeuwvlokjes design.

De BE CREATIVE Make Up FROSTED FLAKES CHRISTMAS COLLECTION is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en op iciparisxl.be.

Voor beelden in hoge resolutie, klik hier.


Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona
Sophie Simons
Sophie Simons Junior Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL