Skip to Content

Kissable lips deze valentijn dankzij Only You!

 

"Alexa play Kiss by Prince". Er is waarschijnlijk niets erger dan droge, gebarsten lippen... behalve misschien droge, gebarsten lippen op valentijn. SAY NO MORE!  dachten ze bij ICI PARIS XL. Met hun eigen brand Only You creëerden ze de schattigste lipbalm van dit voorjaar.

Alleen de vorm van deze lipbalm doet onze harten al sneller slaan. Daarnaast geeft ze een subtiele rode kleur aan de lippen en een instant verzorgend gevoel. Als kers op de taart smaakt de lipbalm naar rood fruit, ideaal voor valentijn. 😘


De lippenbalsem van Only You is exclusief verkrijgbaar aan €4,95 bij ICI PARIS XL.

Voor meer beeldmateriaal kan je hier terecht.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL