Skip to Content

NATURE by ICI PARIS XL, een natuurlijke verzorgingslijn

Story image

Wanneer je huid zich van binnenuit goed voelt, straalt ze dat ook uit. Verwen je huid met natuurlijke ingrediënten en comfortabele, eenvoudige formules die in de dagdagelijkse verzorging passen en ieder huidtype omarmen.


NATURE by ICI PARIS XL, een natuurlijke verzorgingslijn 
Vertrekkende vanuit een volledig natuurlijk concept, werd de NATURE verzorgingslijn van ICI PARIS XL ontwikkeld met lokaal gewonnen, natuurlijke ingrediënten. Elk detail werd nauwkeurig onder de loep genomen zodat de formules niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens mild zijn voor alle huidtypes. 

Inderdaad, ICI PARIS XL slaagt erin formules, producten én verpakkingen aan te bieden die voldoen aan onderstaande eisen: 

  • 100% Made in France
  • 100% veganistisch 
  • Minimaal 95% van de ingrediënten zijn natuurlijk
  • Recycleerbare verpakkingen die makkelijk te sorteren zijn
  • Geen secundaire verpakking

Story image

HET RECEPT
Meer dan 95% natuurlijke ingrediënten, allemaal 100% vegan

Voor iedereen die op zoek is naar meer natuurlijke verzorging lanceert ICI PARIS XL haar volledige verzorgingsgamma NATURE. Een nieuwe productlijn met  formules die allemaal ontwikkeld werden in Frankrijk en waarvan 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Verrijkt met fruit- en plantenextracten, combineren de formules sensationele texturen en zachte, delicate parfums. 

Kenmerkend voor deze lijn is dat elk product één bijzonder natuurlijk hoofdingrediënt bevat dat bekendstaat voor z’n verzorgende karakter. Door het zorgvuldig selecteren van de allerbeste ingrediënten ontwikkelde ICI PARIS XL efficiënte formules die zacht zijn voor de huid en in elke verzorgingsroutine passen. 

De natuurlijke formules zijn niet alleen mild voor de huid. Dankzij het fruitige of bloemige parfum en de zachte textuur die je huid omarmt, biedt de verzorging van NATURE je een heus verwenmoment tijdens je dagelijkse verzorgingsroutine. 


Gezien de huidige actualiteit, zijn alle ICI PARIS XL vestigingen momenteel gesloten. Wel kan u online je favoriete producten bestellen op www.iciparisxl.be.

Voor meer beeldmateriaal in hoge resolutie kan je hier terecht.

Voor meer informatie over de volledige lijn kan je hier terecht.

Story image

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL