Skip to Content

Nieuw bij ICI PARIS XL: de Scento Island Lemon & Sea Salt collectie

Scento... een naam zachtjes in het oor gefluisterd als een goed bewaard geheim.

Story image

Waan jezelf deze zomer in een onberispelijk boetiekhotel op een zonovergoten eiland met de Island Lemon & Sea Salt limited edition collectie van Scento. Een heerlijk frisse en verfijnde geur die jouw huis vervult met luxueuze klasse.

Story image

Het resultaat is een collectie van geurstokjes van 200ml en een mini set die bestaat uit een mini shower gel van 50ml, mini body scrub van 50ml en mini body lotion van 50ml – ideaal om deze nieuwe geur te ontdekken.

Het parfum bestaat uit topnoten van yuzu, bergamot citroen en dragon, aangevuld met hartnoten van nootmuskaat, waterlelie en zeezout. De basisnoten tabak, musk, sandelhout, ceder en vetiver maken de tropische geur af.


Deze limited edition ISLAND LEMON & SEA SALT collectie is exclusief verkrijgbaar voor €19,95 op www.iciparisxl.be.

Voor meer beeldmateriaal in hoge resolutie kan je hier terecht.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

 

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL