Professionele performance met de nieuwe MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA van BE Creative Make Up

Professionele performance met de nieuwe MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA van BE Creative Make Up

De manier waarop hij wimpers volume geeft, en schwung. Met glans en souplesse. Maak kennis met de nieuwe MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA van BE Creative Make Up bij ICI PARIS XL.

Wimpers van jewelste

De ene mascara overtreft de andere door samenstelling en dus performance. MAJOR LASH MASCARA heeft een unieke blend van wassoorten - maar geen bijenwas - die de mascara smeuïg maakt en gelijkmatig over de wimpers laat verdelen. Een borsteltje dat zorgt dat de mascara overal komt, van aanzet tot puntjes en op de kleinste haartjes in de hoekjes. En als die volumegevende mascara dan ook nog eens vegan is… De MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA van BE Creative Make Up is een diepzwarte, professionele mascara voor mega volume. Wimpers worden mooi gesepareerd, gelijkmatig gecoat en zijn vrij van klontjes of spider lashes, ook wel ‘vliegenpootjes’ genoemd.

Story image

De mascara van je dromen, hoe dat kan?

De speciale mix van wassoorten (geen bijenwas) geven de mascara een romige en zachte textuur, met een homogene kleur, mooie glans en perfecte verspreiding. Een mix van ‘film formers’ zorgt dat de mascara kruimel- en smudgevrij is, en langhoudend. Het borsteltje maakt aanbrengen heel gemakkelijk en voorziet alle wimperhaartjes van mascara. De intens zwarte kleur maakt de blik extra spannend, ongeacht de kleur ogen.

Tips voor weergaloze wimpers

  • Neem ook de bovenkant van de wimpers mee bij het opbrengen van MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA. Haal het borsteltje eerst een keer over de bovenkant heen, en ga dan van onderaf verder met aanbrengen.
  • Wie de wimperaanzet goed wil bereiken kan met het borsteltje zigzaggend langs de wimperrand gaan.
  • Een truc voor extra effect: breng een zwarte eyeliner, zoals het BE Creative Make Up EYE PENCIL in 001 BLACK, stipsgewijs aan tussen de wimpers.
  • Pomp de mascaraborstel niet in de houder om het borsteltje op te laden, maar draai deze rustig heen en weer. Zo komt er niet te veel zuurstof in de mascara en gaat deze langer mee.
  • Het weghalen van mascara is minstens zo belangrijk als het aanbrengen. Doe wat ICI PARIS XL PURE oogmake-up remover op een wattenschijfje en vouw dat dubbel om de wimpers. Goed aandrukken, tot 5 tellen en de mascara, die nu oplost, zachtjes weghalen.
Story image

De MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA 001 BLACK is vanaf midden februari exclusief verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL-winkels en op iciparisxl.be aan € 17,95. Voor beelden in hoge resolutie, klik hier.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Junior Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL