Skip to Content
Te water met het vernieuwde ONLY YOU BATH & BODY gamma

Te water met het vernieuwde ONLY YOU BATH & BODY gamma

Wellness is geen luxe meer, wellness is onderdeel geworden van het dagelijks leven. Kom tot rust in een warm geurend bad of spoel de stress van de dag weg onder de douche. Met iets heerlijks voor body èn mind. De vernieuwde ICI PARIS XL ONLY YOU BATH & BODY collectie is zalig om mee te water te gaan, en er zitten heel leuke cadeautjes tussen.   

Story image

Letterlijk goed in je vel 

De dag kan niet beter beginnen dan met een verkwikkende douche met je favoriete doucheproduct. Want waarom niet van ieder moment optimaal genieten? En de ICI PARIS XL ONLY YOU BATH & BODY collectie beperkt zich niet tot de waterpret, in de diverse collecties, gesorteerd op geur, zitten feel good producten om letterlijk goed in je vel te zitten. Verzorgende verwenners zoals Body Cream, Hand Cream, een Salt Scrub of Bath Bomb, soms ook met glitter! Of 2-in-1 producten voor een snelle start van de dag. 

Story image

Geen dag is nog hetzelfde 

Kies eerst een geur uit de 6 geurcollecties, of maak zelf combinaties. De ene dag heb je iets nodig om wakker te worden, de andere om te ontspannen. Om in een romantische stemming te komen. De frisse Iced Mint & Bergamot is perfect voor de maandagmorgen, of na het sporten. Rose & Lily of the Valley aan het einde van de week, als romantiek voor de deur staat. Coconut & Jasmine is dé lijn voor een ‘comfort shower’, en de producten zijn lekker romig. Marine & Gardenia is een classic, ruikt fris en schoon. White Peach & Vanilla  zit vol verrassingen - bio afbreekbare glitters- voor wie van iedere dag graag een feestje maakt. En hij? Natuurlijk kan er samen gedoucht worden met Ice Mint en Bergamot, maar Eucalyptus & Sage is samengesteld voor hem, al mag zij deze producten vast wel lenen. 

De nieuwe ONLY YOU BATH & BODY COLLECTIE bestaat uit:

  1. Marine & Gardenia: 7 serene producten met katoen, witte lotus 
  2. Iced Mint & Bergamot: 5 verkwikkers met komkommer en lime 
  3. Coconut & Jasmine: 8 comfortproducten, romig en tropisch 
  4. Rose & Lily of the Valley: 8 romantiek enhancers, met watermeloen en bubbels 
  5. White Peach & Vanilla: 8 fuifnummers, met confetti en bio-glitter! 
  6. Eucalyptus & Sage: 5 waterwerkers, samen delen want kruidig en groen  

 


Spetterende feitjes : 5 goede redenen om vaak in bad te gaan 

Wist je dat een lekker warm bad, rond de 36 gaden, de bloedsomloop verbetert, gifstoffen helpt afvoeren en de bloeddruk verlaagt? Wetenschappers in de UK ontdekten dat een warm bad de suikerspiegel langzaam doet dalen. Een lage suikerspiegel neemt snacktrek weg. Bovendien komen dankzij warm water serotinen vrij, de ‘happy hormones’ die je zo goed doen voelen na een warm bad. 

Hot Tub Yoga  

Jazeker, yoga in bad! Dat doe je zittend (tegen het uitglijden) en geeft je endorfines die blij maken na een lange dag. Strek voor de Heart-Opening Flow je armen voor je uit en duw je handpalmen tegen elkaar, vlak onder het wateroppervlak, laat je kin iets hangen. Duw dan als in een zwembeweging je handen zijwaarts, open je armen en strek ze. Breng je kin omhoog en strek je nek. Breng je armen terug onder water, ontspan, en herhaal. 

Bad versus douche 

Is een bad wel milieuvriendelijk? Er gaat zo’n 136 liter water in een vol bad, maar met een douche van 5 minuten spoel je al 94 liter weg. In bad gebruik je dus wel meer water maar… je staat waarschijnlijk langer dan 5 minuten onder de douche als je echt wilt ontspannen. Gemiddeld staan we 13 minuten onder de douche weten onderzoekers, liefst zelfs nog 5 minuten langer. 

Singalong 

Tijdens het douchen zingt 63% van de genieters graag een liedje. Anderen denken na over familie of werk.  

Samen douchen 

Meer dan de helft van de tijd onder de douche wordt samen doorgebracht, en de douche is een favoriete plek om de liefde te bedrijven. Dat zie je ook vaak in films, denk maar aan de Netflixserie ‘Orange is the New Black’. Douchescènes maken sowieso de tongen los, wat te denken van de Canadese popartist Shawn Mendes in de openingscrène van de Netflix docu ‘In Wonder’? Of Lily Collins in de serie ‘Emily in Paris’?  

Smartphone mee onder de douche 

20% van de vrouwen en 30% van de mannen neemt de smartphone mee onder de douche, de ene helft om mensen te bellen, de andere om social media te checken. Wedden dat er onder de douche selfies gemaakt worden? De hashtag #showerselfie heeft niet voor niets 54.3 K berichten. 


De nieuwe ONLY YOU BATH & BODY collectie is zacht geprijsd met producten rond de 5 euro. De volledige collectie is beschikbaar in de ICI PARIS XL-winkels of op www.iciparisxl.be. Voor meer informatie & prijzen, klik hier.

Alle vernieuwde ONLY YOU BATH & BODY producten zijn 100% vegan en cruelty free.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL