Tel af naar de Kerstdagen met de "LET IT SNOW" collectie van ONLY YOU!

Story image

 

Beeld je even in dat je iemand het gevoel cadeau kan geven van de eerste warme zonnestralen op een ijskoude winterdag. Zalig, maar hoe begin je daar aan? Eenvoudig...

Bij ONLY YOU vind je deze winter de allermooiste geschenken die je onmiddelijk zullen verwarmen van geluk! De "LET IT SNOW" collectie omvat zowel beautyproducten (denk: prachtige oogschaduwpaletten, een Adventskalender...) als fijne badproducten voor momenten van pure verwennernij.

Wij weten al wie er gaat scoren op het familiefeest dit jaar...


ADVENTSKALENDER - € 24,95
Breng jezelf al vanaf 1 december volledig in de feeststemming en tel samen met ONLY YOU af naar een sprankelende Kerst! Wij kozen speciaal voor jou 24 spannende beautyverrassingen die jou elke dag verwennen! Van make-up tot accessoires, dag per dag haal jij alles in huis om er stralend uit te zien tijdens het eindejaar.

BEAUTY CRACKERS - € 12,95
De spanennde verrassingen zijn nog niet gedaan, want met de beauty crackers ploffen de leukste beautyproducten zo jouw richting uit!

MY FESTIVE MAKE UP IGLO - € 18,95
Wat is er leuker dan make-upproducten cadeau krijgen? Make-upproducten cadeau krijgen die verpakt zitten in een speelse iglo, natuurlijk! Laat jij je verleiden door al dit moois?


PURRFECT OOGSCHADUWPALET - € 9,95
Dit purrfect oogschaduwpalet werd speciaal ontwikkeld voor al wie van mening is dat je nooit, nooit, nooit genoeg plezier kan maken in het leven. Maar een speelse buitenkant in de vorm van een katje, betekent niet dat de binnenkant niet bloedserieus is, want de 9 oogschaduwkleuren die het palet bevat zijn stuk voor stuk serieus gepigmenteerd!

LET IT SNOW MAKE-UPPALET - € 14,95
Zoek je deze winter het cadeau om de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding? Dan kom je ongetwijfeld uit bij dit grote en kwalitatieve make-uppalet. Het bevat maar liefst 18 nieuwe tinten gepigmenteerde oogschaduw, en daarnaast ook 2 kleuren blush en 1 bronzer.

LET IT SNOW OOGSCHADUWPALET - € 6,95
Op zoek naar een kleiner formaat oogschaduwpalet? Ook daarvoor moet je bij ONLY YOU zijn, want dit "LET IT SNOW" oogschaduwpalet biedt jou 6 gloednieuwe kleuren oogschaduw met een handig spiegeltje. Voor haar zachte prijs is dit het ideale cadeau voor elke secret Santa en haar compacte formaat maakt van haar de ideale reisgezel in jouw feestclutch. Het enige wat jij nu nog moet doen, is genieten van deze magische periode!


Story image

FROSTED SUNSHINE BATH SET - € 13,95
Laat je verleiden door dit verwarmende parfum in hartje winter. Deze Frosted Sunshine bath set bevat een bodylotion in een heerlijk verwennende, niet-kleverige formule, een douche crème die zalig verzorgend aanvoelt en een douchespons waarmee je je douche crème extra laat schuimen!

BATH BOMBS - € 13,95
Als je iemand bent die alles zou geven voor een heerlijk warm, schuimend bad en urenlang series kijken na een drukke dag, dan zijn de bath bombs van ONLY YOU ongetwijfeld jouw ding! Deze koker, vormgegeven als een heuse sneeuwman, bevat 3 bruisballen in 3 verschillende geuren én kleuren: wit, lichtblauw en lila.

Laat je bad eerst vollopen alvorens je de bruisbal erin gooit, en geniet dan van de magie! Je bad krijgt een prachtige, uitnodigende kleur en begint zalig te schuimen. Dat heerlijke parfum dat je ruikt, is het exclusief voor deze collectie ontwikkelde 'frosted sunshine'-parfum.

BATH PEARLS - € 7,95
"Tijd voor jezelf" wordt meteen zoveel leuker dankzij deze bath pearls van ONLY YOU. Deze oplosbare korrels geven een vrolijke, blauwe kleur aan je water en zorgen voor een zeepig effect, waardoor je badwater heerlijk zacht en verzorgend aanvoelt.

En... relax!


Voor meer beeldmateriaal kan je hier terecht!


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL