The Perfumist: A fragrance for every mood

In een wereld van over-communicatie,over-sharing, over-verpakking,… is eenvoud op korte tijd een luxe geworden. Geen geschreeuw, gewoon lekker zijn wie je bent. Jouw stemming, jouw parfum! The Perfumist lanceert zes gloednieuwe geuren waarvan er telkens wel eentje perfect bij jouw stemming past. Mix & match en boost jouw mood. En, waar heb jij zin in?

Story image

FIELD ESCAPE
Elke nieuwe dag betekent weer een nieuw avontuur, want geluk is leven alsof het elke dag je laatste is. Geen tijd om stil te staan, steeds op ontdekking, de uitgestrekte natuur in, zonder jezelf te verliezen want je favoriete parfum heb je altijd bij de hand. 

De geur verrast met een explosie van peer, framboos en aardbei, die als een frisse wind komt aangewaaid. Een zoet en bloemig hart maakt de geur verleidelijk, waarna de basis van musk en cederhout rust brengt. De perfecte metgezel voor een avonturier diagnosed with wanderlust!


DAY OFF VIBES
Slow days and sea breezes om even alle dagelijkse sleur van je af te zetten. Lekker even niks, workmode OFF en gewoon genieten van een heerlijk dagje vrij. De boog kan niet altijd gespannen staan, toch? 

Helemaal ontstressen met een rustgevend parfum. Steunend op een standvastige basis van musk en benzoë, geeft de combinatie van citroen en framboos met cederhout en tonka het parfum een kalmerende frisheid, die zacht komt aanwaaien als een zomers zeebriesje. Tijd om de batterijen te herladen!


Story image

UNTOLD SECRET
Niets zo mysterieus als een goedbewaard geheim, iets waar alleen jij en je bestie alles van afweten. Een spannend, meeslepend verhaal dat (nog) niet onthuld mag worden. Niemand weet het, behalve jij en die ene persoon.

Dat ongelofelijk spannende gevoel vereeuwigde The Perfumist in een zoete, fruitige explosie van bloemen. Een warme, mysterieuze geur die je omarmt en zacht in je oor fluistert.


Story image

SUMMER SIESTA
Always a ray of sunshine, want het leven is zoveel mooier als je lacht. Zonnebril op, zonnestralen op je huid en dan lekker ontspannen: de ideale combinatie voor een instant geluksgevoel. Of je nu ergens op een strand ligt, gewoon thuis in je hangmat of op een festival, voor jou mag de zomer eeuwig duren! 

Summerlovin’ met de perfecte geur aan je zijde. Een vrolijke, bloemige mix met een speels hoogtepunt van mandarijn en witte perzik. Neem all year round de zomer overal met je mee in een zonnig, geelgekleurd flesje. 


SELF-LOVE CRUSH
Self-love crush draait om body positivity en self-empowerment. Niets belangrijkers dan jezelf (leren) graag te zien in de tijd van vandaag die steeds veeleisender is. You are doing you en dat doe je geweldig! Je weet wat je wil en waar je voor staat, en je laat je niet van je stuk brengen door alle rumoer online.

Een stevige, supervrouwelijke basis van musk en framboos vormt het fundament van het parfum. Een hart van bloemen ontwikkelt naar fruitige frisheid. Een zoete, frisse geur die tegelijk boordevol female empowerment zit, dé geur bij uitstek voor sheroes! 


Story image

LATE NIGHT TROUBLE
Crazy nights make the best memories. Dansend door de nacht, weg van de dagelijkse sleur en jezelf helemaal laten gaan. Je voelt je sterk en zelfzeker, jij kan de wereld aan!

Een explosie van perzik, steunend op een bloemige kern en een forse, zoete basis. LATE NIGHT TROUBLE van The Perfumist is de perfecte partner in crime voor elk feestje! De hele nacht lang zoet en intens onstuimig, waar je ook gaat. 


Alle parfums zijn vanaf 6 november 2019 te koop voor de prijs van € 16,95.

Exclusief verkrijgbaar bij www.iciparisxl.be


Voor meer beeldmateriaal in hoge resolutie kan je hier terecht.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

 

 

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL