Skip to Content
THINK PINK, DE CHARITY PARTNER VAN ICI PARIS XL!

THINK PINK, DE CHARITY PARTNER VAN ICI PARIS XL!

Story image

 

ICI PARIS XL & THINK PINK slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar om samen de strijd tegen borstkanker aan te gaan. Al sinds 2008 werkt ICI PARIS XL jaarlijks samen met een goed doel. De samenwerking tussen ICI PARIS XL & THINK PINK gaat in vanaf 1 oktober. Vergeet niet: in oktober is het wereldwijd maand van borstkanker.

Naar aanleiding van deze partnership wordt de Scandalous Lash Extreme Volume mascara van BE Creative Make Up in een nieuw roze jasje gestoken tijdens de maand oktober. 

Vorig jaar werd de Scandalous Lash mascara gelanceerd als de perfecte partner in crime voor instant XXL drama en ultravolle, mooi gescheiden wimpers in een handomdraai. De vernieuwde, multi-purpose formule op basis van kohl en verzorgende bestanddelen combineert immers 3 mascara's in 1 en zorgt voor zowel indrukwekkend volume als voor uitdagende lengte en een sexy krul. De unieke vorm van het borsteltje geeft je bovendien een feilloos resultaat en een onweerstaanbare blik. 

Tijdens de maand oktober schenkt ICI PARIS XL per verkochte mascara €2 aan THINK PINK. De THINK PINK-lintjes zullen vanaf 13 september in de parfumerieën verkocht worden aan €1 per lintje.


De Scandalous Lash Extreme Volume Mascara van BE Creative Make Up is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL voor €17,95. Tijdens de maand oktober wordt €2 hiervan gedoneerd aan THINK PINK.

Voor meer info over THINK PINK: http://www.think-pink.be/nl/.

Voor meer beelden klik hier.

Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona

 

 

Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL