Skip to Content
Vader gift guide: maak je papa blij met een beautycadeau van ICI PARIS XL!

Vader gift guide: maak je papa blij met een beautycadeau van ICI PARIS XL!

Het ideale geschenk voor je papa uitkiezen doe je met de hulp van ICI PARIS XL Beauty Advisors!

Ieder jaar opnieuw helpen zij ICI PARIS XL-shoppers in hun zoektocht naar het perfecte Vaderdagcadeau, dus ze weten als geen ander van welke pareltjes uit ons assortiment jouw papa helemaal blij wordt!  Ben je klaar om het perfecte Vaderdaggeschenk te shoppen?

Beauty Advisors aan het woord

In een serie rijke video’s zetten ICI PARIS XL’s eigen Beauty Advisors de allerbeste cadeausuggesties op een rijtje. Door middel van deze filmpjes, die te vinden zijn op de website en sociale media van ICI PARIS XL, wordt je als zoon of dochter geholpen om het perfecte cadeau te vinden. Ook dit jaar. Helemaal passend bij de verschillende behoefte van verschillende vaders en passend bij de bedrijfsvoering van ICI PARIS XL zelf, waar expertise en service op een gedeelde eerste plaats staan. 

Klik hier om alle gift guides te bekijken op de ICI PARIS XL-website. 

ICI PARIS XL MEN

De lijn ICI PARIS XL MEN bevat natuurlijke, verzorgende bestanddelen zoals cactusvijg, aloë vera, witte klei of houtskool, wiens doeltreffende werking op de mannelijke huid specifiek aangetoond werd. De verzorgingsproducten van ICI PARIS XL MEN werden getest op een panel van ervaren gebruikers en leverden onmiddellijke en langdurige resultaten op. Verschillende lichte, niet-kleverige texturen worden meteen opgenomen door de huid en zorgen voor efficiënte en ontspannende dagelijkse verzorging. Dit maakt de producten van ICI PARIS XL MEN het perfecte vaderdagscadeau.

Klik hier voor alle informatie.

Story image

INTIMACY MEN

Elke man heeft een eigen, unieke geurbeleving, hierbij hoort uiteraard een parfum die bij zijn persoonlijkheid past. Een geur die z’n eigen verhaal vertelt, en zijn eigen stempel drukt op alles wat hij onderneemt. ​ INTIMACY MEN Urban (€ 49,95) : een klassieke, gesofisticeerde elegantie in een modern jasje. Deze houterige, oneindig mannelijke geur past helemaal bij de moderne man on top of his game. ​Het parfum vervoert de drager naar een heuse urban jungle: een elegant universum, waar ambitie en doorzettingsvermogen de sleutel zijn tot succes.

Klik hier voor meer informatie.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Communications Manager, oona
Valérie Kerstens
Valérie Kerstens Communications Advisor, oona
Over ICI PARIS XL

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 130 parfumerieën in België en 4 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

ICI PARIS XL